LSD –

We kunnen veel leren uit onze minder goede ervaringen en die van anderen. Welke negatieve effecten heb jij ervaren bij het inzetten van de LSD ? Heb je daarbij ook nog geleerd hoe je die kan vermijden, super ! Schrijf het erbij, of stel gerust een vraag, wie weet heeft iemand wel een gouden tip voor jou.

2 reacties Add your own

 • 1. 12act  |  8 februari 2021 om 10:07 pm

  Mezelf trainende in open vragen stellen, liet ik me soms wel wat gaan in het doorvragen. Plots kreeg ik de reactie ‘Ben jij een journalist of zo?’. Daar heb ik geleerd dat het goed is om het non-verbale in de gaten te houden om te zien of het wel ‘gepast’ is om te blijven doorvragen. Zoals een goede patissier is het soms wat zoeken tot je de gepaste dosering voor het nieuwe gebakje vindt.

  Beantwoorden
  • 2. Berna  |  17 februari 2021 om 4:29 pm

   Wel, aanvullend op de opmerking ‘ben jij journalist?’, moest ik terugdenken aan iets wat een collega zei.
   Ikzelf ben iemand, bij nieuwe ontmoetingen, die veel vragen stelt aan die persoon. Zuiver en alleen met de intentie om diegene beter te leren kennen, uit interesse. Kreeg ik eens van een collega die bij ons aan tafel zat de opmerking dat ik een ‘curieuzeneuze’ ben, omdat ik vragen stelde aan de nieuwe collega in de groep.
   Sindsdien gebruik ik dit nu bij nieuwe ontmoetingen als ik dingen vraag. Dan zeg ik ”t is niet om te curieuzeneuzen, maar uit interesse’.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Subscribe to the comments via RSS Feed


%d bloggers liken dit: